Felszerelés támogatás a felnőtt Európa-bajnokságra utazóknak

jún 10, 2022 | Hírek

Tisztelt Edzők és Sportolók! A Magyar Vívó Szövetség támogatásából a 2022. évi Felnőtt Európa-bajnokságra utazó válogatott keret sportolói jogosultak bruttó 100.000.-Ft/ fő összegben vívó felszerelést vásárolni. Az összeg a PBT […]

Tisztelt Edzők és Sportolók!

A Magyar Vívó Szövetség támogatásából a 2022. évi Felnőtt Európa-bajnokságra utazó válogatott keret sportolói jogosultak bruttó 100.000.-Ft/ fő összegben vívó felszerelést vásárolni. Az összeg a PBT Hungary Kft. üzletében használható fel.

A felszerelés támogatásra jogosultak névsora

A támogatás felhasználási határideje: 2022. július 15. 

Üdvözlettel:

MVSZ Iroda

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események