Fővárosi sikerek Tatán

jún 3, 2023 | Hírek

A kadet párbajtőrözők második előválogatóját rendezték Tatán. A dobogóra ezúttal csak fővárosiak állhattak, a férfiaknál a vasasos Antal Máté, a nőknél a honvédos Szilárd Anna győzött.

Eredmények. Kadet férfi párbajtőr előválogató, Tata, 86 induló. Végeredmény: 1. Antal Máté (Vasas, edző: Somfai Péter), 2. Taivainen Bence (Honvéd), 3. Farkas Bence (OVSE) és Kiss Donát (Honvéd), 5. Bagyula Tamás (MTK), 6. Kelemen Boldizsár (Honvéd), 7. Fehér Mátyás (MTK), 8. Légrádi Bálint (FTC). A döntőben: Antal-Taivainen 15:13.

Kadet női párbajtőr előválogató, Tata, 72 induló. Végeredmény: 1. Szilárd Anna (Honvéd, edző: Diera Ferenc), 2. Rónaszéki Izabella (Vasas), 3. Horváth Lotti (OVSE) és Rózsás Júlia (Vasas), 5. Varga Flóra (SZVSZSE), 6. Zlota Emma (MTK), 7. Mutsy Franciska (Vasas), 8. Hutás Olga (Honvéd). A döntőben: Szilárd-Rónaszéki 15:11.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események