Halla Péter “Újbuda kiváló edzője”

máj 20, 2021 | Hírek

Halla Péter, a Vasas párbajtőr mesteredzője ezúttal az “Újbuda kiváló edzője” címet vehette át a kerület alpolgármesterétől, Bakai-Nagy Zitától. A Magyar Vívó Szövetség ez úton gratulál. 

Halla Péter a Vasas mestereként Újbuda iskolájában dolgozik az “Sulivívó” program keretein belül. Most ez alkalomból részesült a kerülettől elismerésben. Bakai-Nagy Zita alpolgármester az “Újbuda kiváló edzője” címet adományozta a párbajtőrmesternek. 

Halla Péter egyik tanítványával, Koch Mátéval a Foggiában szerzett junior egyéni Európa-bajnoki címét követően.

Halla Péter három junior világbajnok tanítványt nevelt felt, Bányai Zsombort, Nagy Dávidot és Koch Mátét. Mindhárom párbajtőröző szerepelt már felnőtt világbajnokságon is magyar színekben, emellett az edző számos további tanítványa indult már korosztályos világversenyeken. Az év végén rendezett országos bajnokságon az egyéni versenyt tanítványa, Bakos Dávid nyerte, míg a versenyzőiből álló csapat ugyancsak aranyérmet nyert. 

A Magyar Vívó Szövetség ez úton gratulál Halla Péter elismeréséhez. 

Kapcsolódó hírek

Tőrbravúrokra várva

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a tőrözőkkel fejezzük be beharangozónkat.

Távoli, de nagyon fontos párbajtőr hétvége következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a párbajtőrözőkkel folytatjuk beharangozónkat.

Imre Géza – apaszerepben a sportkonferencián

A négyszeres világbajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes párbajtőröző, elnökségi tagunk, Imre Géza ezúttal szülői szerepéről nyilatkozott párjával, Kökény Beatrixszal az utanpotlassport.hu konferenciáján.

Veterán országos bajnokokat avattunk

A hét végén az UTE vívótermében rendezték a veterán országos bajnokságot. 161 vívó indult az egyéni versenyeken, míg vasárnap 27 csapat lépett pástra a három fegyvernemben.

Ünnepek előtti “vívónagyhét” következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a kardozókkal kezdjük beharangozónkat.

Élő eredmények

Közelgő események