Hárman 64-ben Salt Lake City-ben

jan 25, 2019 | Hírek

A kiemelt Márton Anna és Pusztai Liza mellett László Luca jutott a legjobb 64 közé a női kardozók Salt Lake City-i Világkupa-versenyén. Folytatás szombaton a főtáblával, hajrá, magyarok!

A mormon fővárosban, a jövő évi kadet és junior világbajnokság színhelyén rendezik ezen a hétvégén a női kardozók egyéni és csapat Világkupa-versenyét. Két klasszisunk, Márton Anna és Pusztai Liza kiemeltként csak szombaton, a legjobb 64 között lép majd pástra. Követte őket ugyanide László Luca, aki a sikeres csoportkört követően az ukrán Bakasztova 15:12-es legyőzésével jutott a főtáblára. Ugyanez nem jött ezúttal össze Katona Renátának, aki a körmérkőzés után búcsúzott. 

Eredmények. Női kard egyéni Világkupa-verseny, Salt Lake City, 161 induló. A csoportmérkőzéseken: Márton Anna és Pusztai Liza kiemelt, László Luca 4/2 (továbbjutott), Katona Renáta 2/4 (kiesett).

A legjobb 64 közé jutásért: László-Bakasztova (ukrán) 15:12.

Szombaton a legjobb 32 közé jutásért: Márton-Chadalavada (indiai), Pusztai-Karimova (azeri), László-Gregorio (olasz).

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Élő eredmények

Közelgő események