Hétvégi Mk-nyitány

febr 15, 2019 | Hírek

A junior hétvége felvezetéseként a női kardozók Magyarkupa-versenyét rendezték meg a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban. A győzelmet a kadet korú debreceni Battai Sugár szerezte meg.

Végeredmény. Junior női kard Magyarkupa, 29 induló. Végeredmény: 1. Battai Sugár (Interfencing Debrecen, edző: Dávid László), 2. Nagy Valentina (Honvéd), 3. Fenyősi Zita (Vasas) és Szcs Luca (BVSC), 5. Keszei Kira (Honvéd), 6. Báthory Kata (Vasas), 7. Missurai Pálma (Gödöllő), 8. Pótz-Nagy Fanni (BVSC). A döntőben: Battai-Nagy 15:12.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Három érmet vár a kapitány

Az olimpiai felkészülés legfontosabb szakasza véget ért a 15 fős magyar válogatott számára. Boczkó Gábor szövetségi kapitány számol be minden részletről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.