Hidasi József 70 éves

jan 8, 2019 | Hírek

Hetvenedik születésnapját ünnepelte Hidasi József. Versenybíróként öt olimpián és számos világbajnokságon dolgozott, évtizedeken át technikai vezetőként segítette az MTK egyesületét.

Hetvenedik születésnapját ünnepli Hidasi József. Vívóként kardban versenyzett, pályafutását követően előbb ebben a fegyvernemben, majd tőrben kezdett bíráskodni, és ezen a vonalon a lehető legtöbbre vitte. A nyolcvanas-kilencvenes években világviszonylatban a legfoglalkoztatottabb nemzetközi zsűri lett, akit mindhárom fegyvernemben alkalmaztak. Pályafutása során öt olimpiára jelölték bíróként, számos világbajnokságon dolgozott. Olimpiai és világbajnoki döntőket vezetett. 

Hidasi József főbíróként napjainkban is segíti a magyar vívást.

Ezzel párhuzamosan évtizedeken keresztül az MTK technikai vezetőjeként dolgozott. Később sokáig a tőr bírói bizottság elnöke volt, és a mai napig főbíróként segíti tudásával és rendkívüli tapasztalatával a magyar vívást. 

Ez úton kívánunk neki boldog születésnapot, és további jó egészséget!

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM