Horváth Ádám és Wimmer Dorina nyerte a junior előválogatót

ápr 30, 2023 | Hírek

Nagy és erős mezőnyökkel rendezték Tatán a junior párbajtőrözők előválogatóját. A győzelmet az egyaránt esélyesnek mondható Horváth Ádám és Wimmer Dorina szerezte meg, gratulálunk!

Eredmények. Junior férfi párbajtőr egyéni előválogató, Tata, 108 induló. Végeredmény: 1. Horváth Ádám (FTC, edző: Kovács Attila), 2. Szabó Domonkos (BVSC), 3. Kovács Dominik (Ludovika) és Pelle Domonkos (Honvéd), 5. Dunay Máté (MTK), 6. Hirtling Márton (Vasas), 7. Keresztes Ádám (Tata), 8. Koska-G Bendegúz (MTK). A döntőben: Horváth-Szabó 15:8.

Junior női párbajtőr előválogató, Tata, 94 induló. Végeredmény: 1. Wimmer Dorina (MTK, edző: Bakodi Róbert), 2. Gachályi Gréta (Honvéd), 3. Jakobi Júlia (Pécs) és Nagy Blanka (DSI-Debrecen), 5. Salamon Réka (Tatabánya), 6. Gálfalvy Réka (MTK), 7. Szakmáry Janka (Veresegyház), 8. Marschall Réka (MTK). A döntőben: Wimmer-Gachályi 15:10.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események