Így lettünk bajnokok – Áronnal és Emesével

okt 4, 2019 | Hírek

A karácsonyi sportkönyvszezon slágere lehet az “Így lettünk bajnokok” című kötet melyben 30 magyar klasszis - közte Szilágyi Áron és Szász-Kovács Emese - mesél arról, hogy miként kezdődött pályafutása

A MOM Kultúrális Központban tartották meg az “Így lettünk bajnokok” című kötet könyvbemutatóját. Az exkluzív, közel 400 oldalas kiadványban 30 magyar klasszis sportoló meséli el azt, hogy miként kezdődött a pályafutása, milyen örömök érték, milyen gondokon, nehézségeken ment keresztül addig, amíg nem ért el a csúcsra. Elmondják, hogy miként tudták összegyeztetni a tanulást az élsporttal, hogy reagált az iskola, miben segített a család, és megtudhatunk még nagyon sok olyan történetet, melyet eddig nem olvastunk legjobbjainkról. 

A könyvből természetesen nem hiányozhat sportágunk, a vívás sem. Szilágyi Áronról többek között kiderül, hogy miért jelentkezett a Fazekas matek tagozatára, és hogy egyszer majdnem abbahagyta a kardvívást. Szász-Kovács Emese elmeséli, hogy gyerekként nem számított kiugró tehetségnek, és elmondja azt is, hogy milyen “fortéllyal” került közel eleinte morcos mesteréhez, a felejthetetlen Kulcsár Győzőhöz

A könyvbemutatón ott volt 12 “szereplője” a kötetnek, valamint a négy szerző, Ballai Attila, Bruckner Gábor, Gy. Szabó Csilla és Török László.A könyv a MediaBook Kiadó gondozásában jelent meg, a kötet kedvezményesen megrendelhető a webshop.mediabook.hu weboldalon.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Élő eredmények

Közelgő események