Itthon a világbajnokok!

júl 24, 2022 | Hírek

Hazaérkezett sporttörténelmet író, világbajnok kardcsapatunk. Battai Sugi, Katona Reni, Pusztai Liza, Szűcs Luca és Gárdos Gábor vezető edző - köszönjük és gratulálunk!

Fiatalok, szépek, világbajnokok – Katona Renáta, Battai Sugár, Pusztai Liza, Szűcs Luca.

Battai Sugi, aki kiemelkedő vívással lett minden idők egyik legfiatalabb magyar női vívó világbajnoka.

A lányok, valamint Gárdos Gábor vezetőedző és Bódy Benjámin. Gratulálunk a képen nem szereplő mestereknek, Bódy Istvánnak, Boros Györgynek, Dávid Lászlónak és Ravasz Etelének is!

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események