Jön az 5. Sulivívó Találkozó, egyben Diákolimpia (2. rész)

máj 17, 2022 | Hírek

Három év után rendez ismét Sulivívó Találkozót csütörtöktől vasárnapig a Magyar Vívó Szövetség. Ezúttal a közlekedési tudnivalókat írjuk le, illetve bemutatjuk a helyszínt, a Hungexpo E pavilonját.

Miként arról beszámoltunk előző írásunkban, az 5. Sulivívó Találkozón több mint háromezer ifjú vívó vesz részt. Ha ehhez hozzávesszük az edzőket, szülőket, vezetőket és versenybírókat, akkor nyilvánvaló, hogy ezt a remek és monstre viadalt  akkor tudjuk minél magasabb színvonalon megszervezni, ha ebben minden résztvevő partner lesz. Ezért alábbiakban a közlekedési szabályokról számolunk be, illetve a helyszínt, a Hungexpo E pavilonját mutatjuk be. 

Személybelépés:

 

A vendégek a versenynapok alatt gyalogosan kizárólag az I.-es kapun (főbejárat) keresztül léphetnek be a területre, az I.-es kapunak minden szárnya nyitva lesz. A pavilonba a versenyzők bármelyik ajtón be és ki tudnak lépni, a regisztráció és csomagosztás az E pavilon földszintjén, a 19-20-as ajtókról történik, melyeket  szalagkordonokkal határolunk majd körül. Innen a belépés a terembe a nyaktag pavilonra nyíló ajtajain keresztül történik. A D pavilon felé nyíló fotocellás ajtók a rendezvény során zárva lesznak.

Üzemelő parkolók és gépjármű behajtás:

A látogatók kint parkolhatnak, van lehetőségük használni az I.-es kapu előtti Albertirsai úti közterületi parkolókat, és a teljes Albertirsai utat is. Látogatói, belső parkoltatást külön nem biztosítunk, illetve nincs.

E pavilon:

A verseny színhelyeként kialakított E pavilonban 54 pástot, és egy emelt pástot, úgynevezett pódiumot építünk fel. A pódium mellett egy 350 fős lelátón foglalhatnak majd a versenyzők és a vendégek helyet. A pódiumon rendezzük az 5. Sulivívó Találkozó gálaműsorát, illetve lehetőség szerint a különböző versenyszámok döntőit, illetve ennek közelében lesznek majd az ünnepélyes eredményhirdetések. A csarnokban emellett lesz két további pihenőhely, illetve tervezzük egy szabadtéri pihenőhely kialakítását is. 

 

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események