Kadet – Junior – Felnőtt Női Tőr Edzőtábor ELMARAD!

szept 19, 2020 | Hírek

Tisztelt Sportolók! Tisztelt Edzők! A 2020. szeptember 21-25. közötti időpontra tervezett Kadet – Junior – Felnőtt Női Tőr Edzőtábor ELMARAD! Kérjük, hogy azon női tőr sportolók akik részt vettek a […]

Tisztelt Sportolók! Tisztelt Edzők!

A 2020. szeptember 21-25. közötti időpontra tervezett Kadet – Junior – Felnőtt Női Tőr Edzőtábor ELMARAD!

Kérjük, hogy azon női tőr sportolók akik részt vettek a legutóbbi válogatott keretedzésen és kerekesszékes edzésen, a döntés visszavonásáig maradjanak otthon, az egyesületi edzéseket se látogassák!

Megértésüket és együtt működésüket megköszönve!

Magyar Vívó Szövetség

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Kijelölték az Eb-csapatot

Boczkó Gábor szövetségi kapitány előterjesztése alapján kijelölte az MVSZ elnöksége a bázeli Eb-n részt vevő magyar válogatottat.

Élő eredmények

Közelgő események