Kadet kardban hibátlan a Vasutas

jan 29, 2023 | Hírek

Tizenkét tust adott zsinórban a kadet férfi kardcsapat országos bajnokság döntőjének végén a BVSC együttese, így győzte le a Vasast. A bronzérmet a TFSE kvartettje szerezte meg, gratulálunk!  

Aki nagyon igyekezett, az már a déli harangszóra hazaérhetett egy korai ebédre a kadet férfi kardcsapat országos bajnokságról. Ugyanakkor a rövid időszakba is belefért egy izgalmas finálé, amelyen a két, favoritnak számító egyesület, a BVSC és a Vasas csapott össze. A fordulatos mérkőzésen eleinte a BVSC vezetett, ám a Vasas csereembere, Bíró Barnabás a hetedik asszóban fordított. A pasarétiek 36:33-ra vezettek, ezt követően azonban ritkaságszámba menő eset történt. Luo Han, majd a szombati egyéni győztes, Papp Zsadány innen nyomott egy 12:0-át! Ezzel a vége 45:36 lett, és a BVSC az egyéni után a csapataranyat is hazavihette Zuglóba. A bronzérmet a TFSE csapata szerezte meg. 

Eredmények. Kadet férfi kardcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsanok, 12 induló. Végeredmény: 1. BVSC (Berkeszi Dániel, Luo Han, Papp Zsadány, Szalai Zalán, edzők: Bódy Benjámin, Bódy István, Kun Kolos), 2. Vasas, 3. TFSE, 4. KVSE, 5. Törökbálint, 6. UTE, 7. BVSC 2, 8. Honvéd. A döntőben: BVSC-Vasas 45:36.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események