Kard versenybíró képzés – 2022. március 25.

márc 17, 2022 | Hírek, Kard Információk

A Magyar Vívó Szövetség idén is elindítja versenybíró továbbképzését kard, tőr és párbajtőr fegyvernemekben.  Kard versenybíró továbbképzés Időpont: 2022. március 25. (péntek) 13:00 Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei […]

A Magyar Vívó Szövetség idén is elindítja versenybíró továbbképzését kard, tőr és párbajtőr fegyvernemekben. 

Kard versenybíró továbbképzés

Időpont: 2022. március 25. (péntek) 13:00

Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) – alsó vívó terem

Jelentkezés: e-mailen keresztül Gergácz Lászlónál (grecomester@gmail.com)

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események