Kerekesszékes Vívó Utánpótlás Edzőtábor Zalaegerszeg, 2021. október 29-31.

szept 14, 2021 | Hírek

Október 29-31.  Az edzőtábor célja: Olyan tábor rendezése, ahol a jelenlegi hazai kerekesszékes vívók egyidőben találkozhatnak, edzés és háziverseny programok szervezése során. Részletek kattintva.

A Magyar Vívó Szövetség és a Magyar Paralimpiai  Bizottság Meghívásos Kerekesszékes Vívó Edzőtábort Szervez Zalaegerszegen 2021. 10. 29-31. közötti időpontban .

Meghívó: Kerekesszékes Vívó Utánpótlás Edzőtábor Zalaegerszeg, 2021. október 29-31. (Letöltés)

Részvételi adatlap (Letöltés)

Kapcsolódó hírek

Törökbálintra megy a roadshow

Törökbálint lesz az újabb, immáron negyedik állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég két, milánói világbajnok kardozó, Gémesi Csanád és Szatmári András lesz.

Nemzetközi szinten is belevágunk

Egy héttel a hazai rajt után a nemzetközi pástokon is megkezdődik a 2023/24-es válogatási szezon. A szlovákiai Somorján, női tőr európai kadet körversenyen szerepelnek a korosztály legjobbjai.

Kósa Miklós és Szilágyi Áron elismerése

A Nemzetközi Vívó Szövetség éves rangsorában Kósa Miklós második egymást követő évben végzett a második helyen, gratulálunk! Szilágyi Áron pedig bekerült a Hírességek Csarnokába, ugyancsak gratulálunk!

Világbajnokságra készülnek a kerekesszékesek

Október 3. és 8. között, az olaszországi Terniben rendeznek paralimpiai kvalifikációs, kerekesszékes világbajnokságot. Négy év után indulhatnak újra vb-n vívóink, Nagy József beszél a részletekről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM