Keretedzéseken való részvétel

okt 14, 2020 | Hírek

A  Magyar Vívó Szövetség elnöksége a keretedzésekkel kapcsolatosan az alábbi döntéseket hozta:  A keretedzések helyszíne a válogatott sportolók részére a Gerevich Aladár Sportcentrum, minden fegyvernem edzése itt tartandó. Maszk használata: […]

A  Magyar Vívó Szövetség elnöksége a keretedzésekkel kapcsolatosan az alábbi döntéseket hozta: 

A keretedzések helyszíne a válogatott sportolók részére a Gerevich Aladár Sportcentrum, minden fegyvernem edzése itt tartandó.

Maszk használata: A keretedzéseken a egészségügyi előírásainak megfelelően a maszk használata a bemelegítés és edzés ideje alatt nem kötelező, az edzés befejeztét követően javasolt, továbbá minden edző és közreműködő számára kötelező!

A keretedzéseken való részvétel: a vezetőedzők szakmai javaslata alapján a heti két/ illetve három edzésen való részvétel kötelező!

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Gémesi Csanád

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Gémesi Csanáddal folytatjuk!

Olimpiai ellenfélmustra

A közelmúltban bizonyossá vált, mely válogatott lesz három vívócsapatunk ellenfele a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Lássuk!

Magyarok Párizsban – Battai Sugár

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Battai Sugárral folytatjuk!

Letették az esküt olimpikonjaink

Szilágyi Áron és Kapás Boglárka mondta el az olimpiai fogadalmat a Művészetek Palotájában rendezett látványos ünnepségen.

Négy érem a paralimpia előtt

Osváth Richárd arany-, Krajnyák Zsuzsa két bronz-, Hajmási Éva bronzérmet nyert a párizsi paralimpia előtti utolsó, varsói kerekesszékes Vk-n. Gratulálunk!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.