Keretedzéseken való részvétel módosítása!

szept 23, 2020 | Hírek

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy az egészségügyi előírásokra tekintettel a válogatott keretedzéseken kizárólag a válogatott kerettagok, valamint a vezetőedzők vehetnek részt. Ezen edzéseket a klub edzők nem […]

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy az egészségügyi előírásokra tekintettel a válogatott keretedzéseken kizárólag a válogatott kerettagok, valamint a vezetőedzők vehetnek részt.

Ezen edzéseket a klub edzők nem látogathatják. 

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM