Kertvárosi kupasiker

febr 10, 2019 | Hírek

A Kertvárosi VSE junior férfi kardcsapata (Baaken Mátyás, Baaken Solt, Szabó Márton) nyerte a szezon utolsó Magyar Kupa-fordulóját, miután a döntőben 45:29-re legyőzte az Újpest együttesét.

Eredmények. Junior férfi kardcsapat Magyar Kupa, 6 induló. Végeredmény: 1. KVSE (Baaken Mátyás, Baaken Solt, Szabó Márton, edzők: Decsi István, Kocsis Zsolt), 2. UTE, 3. Vasas, 4. Szent György VE, 5. Honvéd, 6. GEAC. A döntőben: KVSE-UTE 45:29

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM