Kettős MTK siker junior párbajtőrben

jún 4, 2023 | Hírek

Az esélyesek győzelmével ért véget Tatán a junior párbajtőr Magyarkupa-forduló, előválogató. A nőknél a felnőtt válogatott Wimmer Dorina, a férfiaknál a junior vb-bronzérmes Somody Soma győzött. 

Eredmények. Junior férfi párbajtőr előválogató, Tata, 108 induló. Végeredmény: 1. Somody Soma (MTK, edző: Bojti Dániel), 2. Horváth Márk (FTC), 3. Antal Máté (Vasas) és Kelemen Boldizsár (Honvéd), 5. Szabó Domonkos (BVSC), 6. Duna Máté (MTK), 7. Koska G Bendegúz (MTK), 8. Cseke Balázs (Diósgyőr). A döntőben: Somody-Horváth 15:10.

Junior női párbajtőr előválogató, Tata, 105 induló. Végeredmény: 1. Wimmer Dorina (MTK, edző: Bakodi Róbert), 2. Nagy Blanka (DSI Debrecen), 3. Jakobi Júlia (PTE-PEAC) és Gachályi Gréta (Honvéd), 5. Marschall Réka (MTK), 6. Szilárd Anna (Honvéd), 7. Miskó Dorina (MTK), 8. Zlota Emma (MTK). A döntőben: Wimmer-Nagy 15:10.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események