Kettős MTK siker kadet párbajtőrben

nov 22, 2021 | Hírek

A férfiaknál és a nőknél is az MTK nyerte meg magabiztos győzelmekkel a kadet párbajtőr országos bajnokságot. Gratulálunk a kék-fehéreknek, az érmeket további négy különböző klub szerezte meg. 

Eredmények. Kadet férfi párbajtőrcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 22 induló. Végeredmény: 1. MTK (Balázs Bence, Dunay Máté, Marschall Attila, Somody Bonca, edzők: Bakodi Róbert, Bojti Dániel), 2. Vasas, 3. Balaton, 4. Danubius RSC, 5. Honvéd, 6. FTC, 7. Diósgyőr, 8. Vasas 2. A döntőben: MTK-Vasas 45:23. 

Kadet női párbajtőrcsapat országos bajnokság, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 16 induló. Végeredmény: 1. MTK (Csendes Luca, Nébald Franciska, Takács Dóra, Wimmer Dorina, edzők: Bakodi Róbert, Bojti Dániel, Nébald-Mincza Ildikó), 2. Pécs PEAC, 3. AVA Békéscsaba, 4. Vasas, 5. Diósgyőr, 6. Honvéd, 7. Balaton, 8. Debrecen. A döntőben: MTK-Pécs 42:34.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események