Kettős vasasos siker

ápr 23, 2023 | Hírek

A férfiaknál és a nőknél is a Vasas csapata győzött a párbajtőr Magyarkupa-fordulóban, amelyet a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendeztek. Gratulálunk a pasarétieknek!

Eredmények. Férfi párbajtőrcsapat Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 10 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Bakos Bálint, Bányai Zsombor, Fenyvesi Csaba, Koch Máté), 2. Honvéd 2, 3. Vasas 2, 4. FTC, 5. Tatabánya, 6. Ludovika, 7. Danubius, 8. Ama-tőr. A döntőben: Vasas-Honvéd 2 40:36.

Női párbajtőrcsapat Magyar Kupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 8 induló. Végeredmény: 1. Vasas (Fekete Bosziljka, Gábor Ágnes, Juhász Eszter, Szondi Laura), 2. DSI Debrecen, 3. Honvéd 2, 4. MAFC, 5. Szolnok, 6. Ludovika, 7. Békessy Debrecen, 8. Ama-tőr. A döntőben: Vasas-DSI 45:39.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Tovább tart a böjt

Keresztes Ádám szerepelt a legjobban a magyarok közül a kadet és junior világbajnokság junior párbajtőr egyéni versenyszámában. A tatai vívó nyolcaddöntőig jutott.

Közgyűlés következik

Május 17-én tartja a Magyar Vívó Szövetség az évi rendes, egyben tisztújító közgyűlését a Magyar Sport Házában.

Ötödik a férfi, 12. a női tőrcsapat

A rijádi korosztályos világbajnokság tőr számának zárónapján a férfi csapat az 5., a női a 12. helyen végzett – következnek a párbajtőrözők. Hajrá, magyarok!

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Élő eredmények

Közelgő események