Kollár Anna nyerte a junior női tőr Mk-t

okt 23, 2022 | Hírek

Egyetlen hazai esemény jutott az október 23-i ünnepnapra, az UTE-ban rendeztek junior női tőr Magyarkupa-fordulót. A verseny törekvéses házdöntőt hozott, Kollár Anna győzött Marosi Gréta előtt. 

Eredmények. Junior női tőr egyéni Magyar Kupa, UTE vívóterem, 42 induló. Végeredmény: 1. Kollár Anna (Törekvés, edző: Beliczay Sándor), 2. Marosi Gréta (Törekvés), 3. Kalocsai Luca (Ludovika) és Papp Jázmin (Csomorkány), 5. Kovács Réka (Honvéd), 6. Sperka Jázmin (Honvéd), 7. Szrumai Laura (Törekvés), 8. Bartus Claudia (Halásztelek). A döntőben: Kollár-Marosi 15:11.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események