Közel 1500-an vívtak szombaton a Diákolimpián!

márc 30, 2019 | Hírek

A IV. Diákolimpia szombati napján a BOK Csarnokban a vívás hazai ünnepét láthattuk. Reggeltől estig, 67 páston, közel 1500 fiatal, illetve középiskolás tehetség küzdött egymással. Remek nap volt!

A Diákolimpia szombati versenynapján a versenyengedéllyel rendelkező, úgynevezett A kategóriás verseyeket rendezték. A hat fegyvernemben 36 versenyszámban avattak bajnokot, és ezúttal valóban igaz: a szavak helyett a képek sokkal beszédesebbek. Ajáljuk facebook-oldalunkat, amelyen böngészni lehet a képek között, a rengeteg eredmény pedig honlapunk “Diákolimpia” ikonjára kattintva található.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Élő eredmények

Közelgő események