KÖZGYŰLÉS 2024

ápr 17, 2024 | Hírek

Tisztelt Egyesületek! A Magyar Vívó Szövetség elnöksége 2024. április 11-i elnökségi ülésén,  7/2024/3 számú határozatával elfogadta az éves rendes közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2024. május 17-én, péntek 15.00 órára […]

Tisztelt Egyesületek!

A Magyar Vívó Szövetség elnöksége 2024. április 11-i elnökségi ülésén,  7/2024/3 számú határozatával elfogadta az éves rendes közgyűlés kiírására vonatkozó előterjesztést, mely szerint 2024. május 17-én, péntek 15.00 órára a Magyar Sport Háza, I. emeleti Konferencia teremébe (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) összehívja az MVSZ éves rendes és egyben tisztújító Közgyűlését.

A Közgyűlés napirendje:

1.         A sportág 2023. évi szakmai tevékenységéről szóló elnökségi beszámoló elfogadása

                       Előterjesztő: Csampa Zsolt, MVSZ elnök

2.         A Magyar Vívó Szövetség 2023. évi pénzügyi és szakmai tervének (költségvetés) végrehajtásáról szóló beszámoló elfogadása

                       Előterjesztő: Dr. Tamás Henriette Brigitte, MVSZ főtitkár

3.         A 2023. évi közhasznúsági melléklet, annak részeként a számviteli törvény szerinti beszámoló (mérleg) elfogadása

                       Előterjesztő: Dr. Tamás Henriette Brigitte, MVSZ főtitkár

4.         Az Ellenőrző Testület beszámolójának elfogadása

                       Előterjesztő: Szabados Gábor, Ellenőrző Testület elnök

5.         A 2024. évre vonatkozó pénzügyi és szakmai terv (költségvetés) elfogadása

                       Előterjesztő: Dr. Tamás Henriette Brigitte, MVSZ főtitkár

6.         A Magyar Vívó Szövetség tagjai, valamint a területi szakszövetségek által beterjesztett javaslatok – az Alapszabály 19.§ (2) f. pontja alapján, a szakszövetségek, tagszervezetek 2024. május 3-ig tehetnek javaslatot a napirendi pontokra

7.         A Magyar Vívó Szövetség tisztségviselőinek megválasztása

8.         Egyebek

Felhívás jelöltállításra

Közgyűlési meghívó

Megbízólevél

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események