KÖZLEMÉNY

márc 6, 2020 | Hírek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Magyar Vívó Szövetség az új koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel az alábbi döntést hozta.

A Ludovika Arénában, március 6. és 8. között sorra kerülő Grand Prix-t zárt kapuk mellett tartja meg – hasonlóan más nemzetközi sporteseményekhez. Ez azt jelenti, hogy a létesítménybe, a verseny helyszínére kizárólag a vívókat, illetve a küldöttséghez tartozó hivatalos személyeket, valamint a verseny rendezéséhez kapcsolódó dolgozókat engedik be. 

Kérünk mindenkit, hogy fentiekre legyenek tekintettel, és ne látogassák a rendezvényt! Megértésüket köszönjük!

STATEMENT

The National University of Public Service and the Hungarian Fencing Federation made the following decision due to the recent appearance of the new coronavirus in Hungary.

Similarly to other international sport events the Budapest epée Grand Prix competition will be held behind closed doors in the Ludovika Arena from 6 to 8 March, 2020. This means that only the fencers, official members of the delegations and officials of the competition are allowed to enter the venue.

We are asking for your consideration and we are kindly asking everyone to accept this decision and do not visit the event.

Thank you for your understanding.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Negyedik és ötödik hely szombatra

Az elmúlt két nap éremesője után a női kardcsapat negyedik, és a férfi párbajtőrcsapat ötödik helyével folytatódott Bázelban az Európa-bajnokság.

Bravúros ezüstérmek Bázelből

Két “meglepetéscsapatunk”, a női párbajtőr és a férfi tőr – utóbbi 21 év után is nagyszerű ezüstérmet nyert az Európa-bajnokságon. Gratulálunk!

Nagyszerű nap: két ezüst, egy bronz

Pusztai Liza és Siklósi Gergely ezüst-, Andrásfi Tibor bronzérmet nyert a bázeli Európa-bajnokságon. Gratulálunk a vívóknak és az edzőknek!

Átadták a Fair play-díjakat

A MOB Fair Play Bizottságának díjátadó gáláján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen díjazták Téglási György, a válogatott orvosát és Szepesi László vívóedzőt.

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Élő eredmények

Közelgő események