Kulcsár Krisztián továbbra is a MOB elnöke

jún 20, 2020 | Hírek

Korábbi egyéni és csapat világbajnok, olimpiai ezüstérmes párbajtőrözőnket, Kulcsár Krisztiánt választották ismét a MOB elnökének. Egykori csapattársa, Imre Géza elnökségi tag lett. Gratulálunk!

Kulcsár Krisztiánt (képünkön) 103 igen, 3 nem szavazattal választották újra, így újabb négy évig marad a MOB elnöke. A két alelnök Schmidt Gábor és Deutsch Tamás lett. Előbbi a nyári, utóbbi a téli olimpiai sportágakért felel.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottságban betöltött szerepe révén biztos tagja a hazai elnökségnek Schmitt Pál, Kamuti Jenő és Gyurta Dániel is. Mellettük Vári Attila, Magyar Zoltán, Wladár Sándor, Markovits László, Kovács Antal, Imre Géza és Pálinger Katalin került be a tizenhárom tagú elnökségbe.

Kulcsár Krisztián és az újonnan megválasztott tisztségviselők megbízatása a 2024-es párizsi olimpia utánig, legkésőbb szeptember 15-ig szól.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM