Megszületett Hári Miksa, Kreiss Fanni kisfia

máj 5, 2022 | Hírek

Megszületett Hári Miksa, jelenlegi legjobb női tőrözőnk, Kreiss Fanni, és korábbi válogatott tőrözőnk, Hári Máté kisfia. Mindenki egészséges, gratulálunk az egész családnak!

Csütörtök hajnalban megszületett Hári Miksa! A vívócsalád legifjabb tagja 53 cm magas, és 3,424 kilót nyom, azaz a tőr még valamivel nagyobb nála, de Miksa máris nehezebb…! A nagypapától, Kreiss Gábortól kapott infomációink szerint Fanni és Miksa egyaránt egészséges, és a természetes szülésnél ott volt az édesapa, Máté is. 

A Magyar Vívó Szövetség nevében jó egészséget, sok boldogságot kívánunk! 

A kép Fanni és Máté esküvőjén készült, természetesen amint tudunk, "frissítünk"…

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események