Megszülettek Szász-Kovács Emese ikerbabái!

aug 20, 2019 | Hírek

A riói olimpia női párbajtőr egyéni aranyérmese, Szász-Kovács Emese ikerpárnak adott életet. Megszületett Szász-Kovács Maja Magdolna és Szász-Kovács Levente Győző, mindenki egészséges! Gratulálunk!

A nyárvégi holtszezon legszebb híre: olimpiai bajnoknőnk ikerbabái megszülettek! Szász-Kovács Emese a facebook oldalán az alábbiakat osztotta meg:

“Szeretnénk megosztani veletek örömünket, hogy megszülettek ikerbabáink Szász-Kovács Maja Magdolna (3000g)és Levente Győző (3300g), kimaxolták a bent töltendő idejüket, így szuper egészséges kisbabáink születtek!

Ezúton szeretném megköszönni doktornőmnek, Purcsi Katalinnak, aki egyben a barátnőm is, hogy az ő óvó szemei és később kezei között születtek meg a gyerekeink, nagyon hálás vagyok a János kórház szülészeti osztályának, a szülésnél aszisztáló orvosnak Dr. Hazay Máténak, a szülésznőknek (Héber Juditnak) és a csecsemőosztály fáradhatatlan és mindig kedves dolgozóinak, végül, de nem utolsó sorban Dr. Molnár Lászlónak, aki a genetikai vizsgálatokat végezte!
Köszönjük a baba képeket a Borifotónak, amik csodásak lettek, de egyelőre ezen az egy képen kívűl most még csak mi csodáljuk őket!
És a legfontosabbat a végére hagytam!

Apuka is jól van!”

A Magyar Vívó Szövetség és a honi vívótársadalom nevében őszintén gratulálunk, és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Kijelölték az Eb-csapatot

Boczkó Gábor szövetségi kapitány előterjesztése alapján kijelölte az MVSZ elnöksége a bázeli Eb-n részt vevő magyar válogatottat.

Élő eredmények

Közelgő események