Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportösztöndíj pályázat

ápr 21, 2020 | Hírek

A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet 22.§(2) bekezdése lehetőséget teremt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (továbbiakban: Egyetem) részére, hogy államtudományi képzési területre, nem önköltséges alapképzési szakokra – az […]

A felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29.) Korm. rendelet 22.§(2) bekezdése lehetőséget teremt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (továbbiakban: Egyetem) részére, hogy államtudományi képzési területre, nem önköltséges alapképzési szakokra – az Egyetem által meghatározott feltételek megléte esetén – sportösztöndíjas hallgatókat vegyen fel. 

A 2020/2021-es tanév őszi félévére történő jelentkezési időszak lezárult. Azon a sportolók, akik beadták a jelentkezésüket a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre, de a sportösztöndíjjal kapcsolatos pályázati kiírásra nem adták be a dokumentumaikat, és a kiírásban szereplő feltételeknek megfelelnek az alábbi linken érik el a sportösztöndíj rendszer pályázati kiírását.

https://www.uni-nke.hu/oktatas/felvetelizoknek/palyazati-felhivas-sportosztondij-programban-valo-reszvetelre

Kapcsolódó hírek

Törökbálintra megy a roadshow

Törökbálint lesz az újabb, immáron negyedik állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég két, milánói világbajnok kardozó, Gémesi Csanád és Szatmári András lesz.

Nemzetközi szinten is belevágunk

Egy héttel a hazai rajt után a nemzetközi pástokon is megkezdődik a 2023/24-es válogatási szezon. A szlovákiai Somorján, női tőr európai kadet körversenyen szerepelnek a korosztály legjobbjai.

Kósa Miklós és Szilágyi Áron elismerése

A Nemzetközi Vívó Szövetség éves rangsorában Kósa Miklós második egymást követő évben végzett a második helyen, gratulálunk! Szilágyi Áron pedig bekerült a Hírességek Csarnokába, ugyancsak gratulálunk!

Világbajnokságra készülnek a kerekesszékesek

Október 3. és 8. között, az olaszországi Terniben rendeznek paralimpiai kvalifikációs, kerekesszékes világbajnokságot. Négy év után indulhatnak újra vb-n vívóink, Nagy József beszél a részletekről.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM