Nemzetközi “csúcstalákozó” Tatán

ápr 16, 2019 | Hírek

Hat ország férfi és női párbajtőrözői, 43 vívó edzőtáborozott a tatai Olimpiai Központban péntektől keddig. A felkészülés már az olimpiai kvalifikáció jegyében zajlott, amely mostantól egy évig tart.

Miközben a junior férfi párbajtőrcsapat Torunban káprázatos világbajnoki aranyérmet nyert, addig a felnőtt társak már a budapesti világbajnoki felkészülés jegyében edzőtáboroztak. A két szakág Udvarhelyi Gábor szövetségi kapitány, Dancsházy-Nagy Tamás férfi, és Kovács Iván női párbajtőr válogatott edző szervezésében Észtország, Lengyelország, Németország, Spanyolország, Argentína, no és Magyarország részvételével tartott közös nemzetközi edzőtábort. 

Csendélet kesztyűvel, maszkkal és párbajtőrrel, …

Az edzéseken 43 párbajtőröző vett részt, emellett kerekesszékes vívóink is ott voltak az edzőtáborban, és készültek saját olimpiai kvalifikációs állomásukra. 

Illetve teltház hat ország 43 párbajtőrözőjével Tatán.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Élő eredmények

Közelgő események