Óbudai Egyetem – Sportközgazdász képzés

aug 3, 2023 | Hírek, Kard, Kard Információk, Párbajtőr, Párbajtőr Információk, Tőr, Tőr Információk

A Corvinus Egyetemen született képzés 2023 szeptemberétől az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán talált új otthonra. Megújult tartalommal, innovatív oktatási módszerekkel várjuk a Hallgatókat az Óbudai Egyetem Székesfehérvári Campusán. […]

A Corvinus Egyetemen született képzés 2023 szeptemberétől az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán talált új otthonra. Megújult tartalommal, innovatív oktatási módszerekkel várjuk a Hallgatókat az Óbudai Egyetem Székesfehérvári Campusán.

A Sportközgazdász mesterképzés célja a jövő sportvezetőinek képzése, a tantervben kiemelt fókuszt kapott az innováció és a változtatásvezetés.  A képzésre sportban dolgozó Kollégákat és aktív vagy már visszavonult Sportolókat várjuk, akik a jövőben a magyar sportért szeretnénk tenni és a sport világában dolgozni.

 A képzésről bővebb információ:https://uni-obuda.hu/szakok/sportkozgazdasz-mesterkepzesi-szak/

 Most pótfelvételi keretében van lehetőség jelentkezni a 2023 szeptemberében induló képzésre.

Jelentkezés: https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=1272&elj=23p&oldal=2&fej=D

A szakon államilag támogatott helyek is rendelkezésre állnak és a szakunk duális formában is választható!

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 6., vasárnap éjfélig

Kapcsolódó hírek

Négy magyar férfi kardozó a GP főtábláján

A hétvégi “vívódömping” az orleans-i kard Grand Prix férfi selejtezőjével kezdődött. A két kiemelt magyar klasszis mellé Rabb Krisztián és Gémesi Csanád jutott a 64-es főtáblára, melyet szombaton folytatnak.

A kadetoknak is fontos hétvége következik

A felnőttek teljes Vk-fordulója mellett a kadet korosztályra is fontos hétvége vár. Tőrben és párbajtőrben országos egyéni és csapatbajnokság következik, kardban európai körverseny lesz Németországban.

VIi. ORSZÁGOS SULIVÍVÓ TALÁLKOZÓ ÉS DIÁKOLIMPIA – tájékoztatás, menetrend és pályabeosztás

Tájékoztató Összesített jelentkezések, menetrend és pályabeosztás

Tőrbravúrokra várva

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a tőrözőkkel fejezzük be beharangozónkat.

Távoli, de nagyon fontos párbajtőr hétvége következik

Az esztendő utolsó egyéni, illetve csapat olimpiai kvalifikációs Grand Prix-, illetve Világkupa-versenyeit rendezik világszerte, hat fegyvernemben. Időrendben haladunk, a párbajtőrözőkkel folytatjuk beharangozónkat.

Élő eredmények

Közelgő események