OLIMPICI OB – FELHÍVÁS

máj 7, 2024 | Fontos információk, Hírek

Tisztelt Egyesületek! A 2024 június 23-28. között Balatonfüreden megrendezendő Olimpici OB időrendjének módosítását töröljük! A verseny az eredeti program szerint kerül lebonyolításra. A versenykiírás, nevezés e szerint visszaállításra kerül. Tekintettel […]

Tisztelt Egyesületek!

A 2024 június 23-28. között Balatonfüreden megrendezendő Olimpici OB időrendjének módosítását töröljük! A verseny az eredeti program szerint kerül lebonyolításra.

A versenykiírás, nevezés e szerint visszaállításra kerül.

Tekintettel arra, hogy az Európai Vívó Szövetség (EFC) kezdeményezésére az U14-es korosztály részére nemzetközi verseny kerül megrendezésre Budapesten 2024. június 29-30 dátummal, ami az olimpici hetének végét jelenti a programokat jobban összehangolni szándékoztunk. A kapott visszajelzések alapján azonban az a döntés született, hogy az eredeti Olimpici OB Versenykiírás szerint kerül megrendezésre a verseny.

Köszönjük a visszajelzéseket és kérjük megértésüket!

Üdvözlettel,
Magyar Vívószövetség

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események