OSEI VKESZ állásfoglalás 2020. 09. 03.

szept 10, 2020 | Hírek

Prevenció 2. hullám kezdete

Tisztelt Egyesületek!

Az EMMI és az OSEI által kiadott felhívás értelmében kérjük, hogy a versenyzők egészségének védelme érdekében az Országos Sportegészségügyi Intézetnek és a Válogatott Kereteket Ellátó Szolgálatnak az élsport egészségügyi prevenciós lehetőségeiről szóló, csatolt állásfoglalásában foglaltakra is figyelemmel a sportágban jelentkező/jelentkezett SARS CoV2 PCR pozitív teszteredményeket minden esetben haladéktalanul szíveskedjetek jelenteni a keretorvosnak, az OSEI-nek (foig@osei.hu, vkesz@osei.hu) és Szövetségünknek!

A jelentésnek tartalmaznia kell a sportoló adatait, a mintavétel dátumát, a pozitív eredmény kézhezvételének idejét, a teszt típusát (PCR vagy antitest-szerológia), a teszt gyártóját, a korábban kitöltött kérdőívet, a szükséges értesítések megtörténtének igazolását, a meghozott intézkedéseket, a lehetséges kontaktokat 14 napra visszamenően.

OSEI VKESZ állásfoglalás 2020. 09. 03.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Magyarok Párizsban – Nagy Dávid

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Nagy Dáviddal folytatjuk!

Élő eredmények

Közelgő események