Ötödik lett a Honvéd

jan 12, 2020 | Hírek

Az ötödik helyen végzett a Honvéd férfi párbajtőrcsapata a heidenheimi bajnokcsapatok Európa Kupáján. Címvédőként indultak a mieink, ám a péntek-szombaton történtek tükrében ezért nem mérgelődhetünk…

Eredmények. Férfi párbajtőr bajnokcsapatok Európa Kupája, Heidenheim, 18 induló. Nyolcaddöntő: Honvéd-Scaramouche (holland) 45:36.

Negyeddöntő: Honvéd-Bayer Leverkusen (német) 41:45.

Végeredmény: 1. Fiamme Oro Roma (olasz), 2. Bayer Leverkusen (német), 3.St. Gratien (francia) , …5. Honvéd (Berta Dániel, Rédli András, Siklósi Gergely, Somfai Péter).

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Kiutazó és kitüntetés

Sok sikert kívánt a vezetőség a kadet és junior világbajnokságra utazó magyar küldöttségnek, továbbá Csampa Zsolt európai Fair Play-díjat adott át Horváth Gergőnek.

Élő eredmények

Közelgő események