Ott lehetnek a nézők a Westend Grand Prix döntőin!

febr 28, 2022 | Hírek

A szervezőkkel egyeztetve a Magyar Vívó Szövetség úgy döntött, hogy a párbajtőr Westend Grand Prix vasárnapi versenyeit, a 64-es főtáblákat és a döntőket nézők is megtekinthetik a BOK Csarnokban. 

Hónapok óta zárt kapuk mellett rendezzük hazánkban a vívóversenyeket, most azonban, miután a járvány ötödik hullámának leszálló ágába kerültünk, ismét lehetőség nyílik a versenyek látogatására. 

A hétvégén rendezzük a párbajtőr Westend Grand Prix-t, melyre hatalmas mezőnyök gyűlnek ismét össze a BOK Csarnokban. Éppen a nagy létszám miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy a pénteki és a szombati selejtezőnapot még zárt kapuk mellett bonyolítjuk le. Vasárnap viszont nyitunk!

Ismét lehetnek nézők vasárnap a BOK Csarnok lelátóin.

A férfi és a női 64-es főtábla versenyeit, valamint az este 6 órakor kezdődő négyes döntőket nézők mellett rendezzük, ismét várjuk a vívás kedvelőit, belépődíj nélkül látogatható lesz az esemény a BOK Csarnokban. A Westend Grand Prix további részleteiről szerdán teszünk közzé újabb információkat, a verseny péntektől vasárnapig tart. Hajrá, magyarok!

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események