Párbajtőr versenybíró képzés – 2022. május 12.

máj 5, 2022 | Hírek, Párbajtőr Információk

A Magyar Vívó Szövetség idén is elindítja versenybíró továbbképzését kard, tőr és párbajtőr fegyvernemekben.  Párbajtőr versenybíró képzés Időpont: 2022. május 12. (csütörtök) 17:00 Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei […]

A Magyar Vívó Szövetség idén is elindítja versenybíró továbbképzését kard, tőr és párbajtőr fegyvernemekben. 

Párbajtőr versenybíró képzés

Időpont: 2022. május 12. (csütörtök) 17:00

Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) – alsó vívó terem

Jelentkezés: e-mailen keresztül Plásztán Attilánál (attila.plasztan@gmail.com)

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események