Petrucz és Spiesz nyerte a kadet kard Mk-t

okt 4, 2020 | Hírek

Kardban is megkezdődtek a 2020/21-es szezon kadet válogatói. Az UTE vívótermében rendezett Magyarkupa-fordulón a férfiaknál a BVSC-s Petrucz Mirkó, a nőknél a vasasos Spiesz Anna győzött.

Eredmények. Kadet férfi kard Magyarkupa, UTE vívóterem, 53 induló. Végeredmény: 1. Petrucz Mirkó (BVSC, edző: Varga József), 2. Tóth Bertalan (TFSE), 3. Hanzély Zsombor (TFSE) és Tfirst Balázs (KVSE), 5. Gaszner Ádám (BVSC), 6. Tóth Patrik (BVSC), 7. Hegyi Barnabás (Vasas), 8. Kocsis Márton (TFSE). A döntőben: Petrucz-Tóth 15:13.

Kadet női kard Magyarkupa, UTE vívóterem, 36 induló. Végeredmény: 1. Spiesz Anna (Vasas, edző: Kósa Miklós), 2. Pápai Zoé (UTE), 3. Brassai Dorottya (BVSC) és Domonkos Emese (Vasas), 5. Csapodi Orsolya (Vasas), 6. Nyíri Villő (Nyíregyháza), 7. Tóth Liliána (Interfencing Debrecen), 8. Bende Barbara (Vasas). A döntőben: Spiesz-Pápai 15:11.

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM