Piros-fehér, kék-fehér tőrdivat

szept 29, 2019 | Hírek

A Honvéd férfi (Bellovicz Gábor, Koreny Mihály, Liszkai Tamás, Szántay Benedek), és az MTK női (Kókai Csilla, Máté Anna, Pöltz Anna) tőrcsapata nyerte a sportcsarnokban rendezett Magyar Kupa-fordulót.

Eredmények. Férfi tőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 7 induló. Végeredmény: 1. Honvéd (Bellovicz Gábor, Koreny Mihály, Liszkai Tamás, Szántay Benedek, edző: Marco Goncalves), 2. Törekvés, 3. UTE, 4. FTC, 5. Budakalász, 6. Tus, 7. MAFC. A döntőben: Honvéd-Törekvés 45:44.

Eredmények. Női tőrcsapat Magyarkupa, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, 4 induló. Végeredmény: 1. MTK (Kókai Csilla, Máté Anna, Pöltz Anna, edzők: Bakodi Róbert, Szelei István), 2. UTE, 3. Honvéd, 4. FTC. A
döntőben: MTK-UTE 45:40.

Kapcsolódó hírek

2023/24: kezdünk!

A hétvégén valamennyi fegyvernemben megkezdődik az új szezon. Tőrben és kardban a junioroknak, párbajtőrben a kadetoknak és a junioroknak rendeznek Magyarkupa-fordulót, válogatót. Sok sikert mindenkinek!

A roadshow Újpesten járt

“Aranyos fiúk, aranyos lányok – Találkozz bajnokokkal!” elnevezésű roadshow harmadik állomása az újpesti Benkő István iskola volt. A világbajnok Gémesi Csanád és a kadet Európa-bajnok Vajda Oszkár tartott bemutatót.

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM