Regionális Diákolimpia nevezési határidők módosítása

febr 4, 2020 | Hírek

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a regionális Diákolimpia versenyek nevezési határideje minden esetben a versenyt megelőző nap éjfélig tart.

Kedves Sportolók!
Kedves Érdeklődők!

A regionális Diákolimpiák esetében a nevezés határideje a versenykiírásokban meghatározott nevezési határidőktől eltérően a versenyt megelőző nap éjfélig tart.

Kérünk mindenkit, hogy ezt szem előtt tartva gondoskodjon a nevezésről. Fontos, hogy azok a versenyzők, akik nem neveztek nem vehetnek részt a versenyen, hiszen helyszíni nevezésre továbbra sincs lehetőség.

Tájékoztatunk továbbá minden kedves érintettet, hogy a Budapesti és Pest megyei párbajtőr Diákolimpia esetében megváltozott a lebonyolítás rendje. A módosított program a versenykiírásban látható.


Mindenkinek jó felkészülést és eredményes versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel:

MVSZ Iroda

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Eb-váró – Boczkó Gáborral

Boczkó Gábor szövetségi kapitány a csapatversenyekre fókuszál a kedden kezdődő bázeli Eb-n, és annak örül, hogy mindenki egészséges.

Magyarok Párizsban – Siklósi Gergely

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Siklósi Gergellyel folytatjuk!

Boros Péter a világ legidősebb aktív vívója

Bekerült a Guinness-rekordok könyvébe Boros Péter, a világ legidősebb aktív vívója. Aki továbbra sem pihen, 90 évesen is ott volt a hétvégi Csacsi Kupán.

Csacsi Kupa a “fellegekben”

Csák Attila szervezésében ismét megrendezték a veterán tőrözők Csacsi Kupáját. Újra különleges helyszínen, a visegrádi Fellegvár teraszán vívtak.

Élő eredmények

Közelgő események