Rohamra számítanak a szervezők

febr 22, 2019 | Hírek

Az Utazás Kiállításon "Budapest a sport és a kultúra fellegvára" témakörben rendez kiállítást a turisztikai központ, amelyen a Magyar Vívó Szövetség is képviselteti magát.

Az esemény csütörtöki szakmai napján Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke arról beszélt, hogy a júliusi budapesti vívó-vb-re a jegyek várhatóan gyorsan fogynak majd.  A 400 négyzetméteres, "host city" (házigazda) standon (A pavilon 208D) a Budapest Főváros Turisztikai Központ (BFTK) és társkiállító partnerei átfogó kínálatot adnak a főváros nyújtotta élményekből, turisztikai szolgáltatásokból, kiemelten az év jelentős kulturális- és sporteseményeiből.

A BFTK kiemelt médiapartnere az Utazás Kiállításon az MTVA M4 Sport csatorna. Az M4 műsorvezetői élő bejelentkezésekkel és általuk moderált naprakész tematikájú, izgalmas helyszíni beszélgetésekkel, sportprogramokkal színesítik a kiállítás négy napjának programját a Budapest standon. A főváros standjának színpadán egész hétvégén szórakoztató, interaktív formában látják vendégül az élsportolókat, illetve a 2019-es kiemelt sportesemények rendezőit. 

Imre Géza nyilatkozik az Utazás kiállításon.

A csütörtöki szakmai napon – más sportolók mellett – Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszó, Imre Géza kétszeres olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó, Márton Anna és Pusztai Liza kardvívók, valamint Csampa Zsolt, az MVSZ elnöke adott interjút a Budapest standon Székely Dávid sportriporternek, az M4 Sport csatornaigazgatójának. 

A vívó-világbajnokságot népszerűsítő molinó a kiállításon.

"Fel szeretném hívni minden érdeklődő figyelmét arra, hogy 2013-ban még bennünket is meglepett, hogy milyen gyorsan fogytak a jegyek az akkori budapesti világbajnokságra. Aki nem akar lemaradni, az még tavasszal vegye meg a jegyét azon az online értékesítési felületen, amit várhatón március közepén élesítünk" – mondta a sportág első embere a pódiumbeszélgetésen.

Az Utazás Kiállítás Budapest standján szombattól az MVSZ által felállított páston vívóbemutatókat is rendeznek. 

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Kondricz Kata nyolcadik

A női tőröző Kondricz Kata nyolcadik helye volt a legjobb magyar eredmény a bázeli Eb második napján. Kardozóink nyolcaddöntőig jutottak.

Nyolcaddöntős nyitány

Szemes Gergő és Mihályi Andor szerepelt a mieink közül a legjobban a bázeli vívó Európa-bajnokság nyitónapján, mindketten nyolcaddöntőig jutottak.

Kamuti Jenő és Schmitt Pál kézlenyomata

A Nemzet Sportolói közül öten – közte Kamuti Jenő és Schmitt Pál – adták kézlenyomatukat a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen található Magyar Sportcsillagok Falára.

Svájcon át Párizsba

Bázelben minden készen áll, kedden megkezdődik és hat napig tart a vívó Európa-bajnokság. Hajrá, magyarok!

Rajtol kedden az Európa-bajnokság

Bázelben rendezik június 18. és 23. között a vívó Európa-bajnokságot. A legerősebb válogatottunk indul, hajrá, magyarok!

Élő eredmények

Közelgő események