Schmitt Pál, Kamuti Jenő és Udvarhelyi Gábor MOB-kitüntetést kapott

máj 29, 2022 | Hírek

A Magyar Olimpia Bizottság éves közgyűlésén MOB-Életmű díjat vett át Schmitt Pál és Kamuti Jenő, és MOB-Érdemérmet kapott Udvarhelyi Gábor mesteredző, korábbi szövetségi kapitány. Gratulálunk!

Az átalakuló lévő Magyar Olimpiai Bizottság megtartotta éves közgyűlését Gyulay Zsolt, MOB-elnök vezetésével. Az eseményen kitüntetéseket is átadtak, melyből sportágunk legjelesebb képviselői is részesültek. 

Schmitt Pál és Kamuti Jenő, Gyulay Zsolt társaságában.

Schmitt Pál és Kamuti Jenő – mindketten tagjai a Nemzet Sportolói társaságának – átvehette a MOB-Életmű díját. Udvarhelyi Gábor mesteredző, aki 2014 és 2021 között a magyar vívó válogatott szövetségi kapitánya volt, a MOB Érdemérmét kapta meg. 

Udvarhelyi Gábor mesteredző, korábbi szövetségi kapitány.

Korszakos egyéniségeinknek ez úton is gratulál a Magyar Vívó Szövetség!

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események