Sportrendezvényekre vonatkozó kormányrendelet korrekció

ápr 30, 2021 | Hírek

Tisztelt Egyesületek! A korábban kiküldött Korm.rendelet értelmezésével kapcsolatban egyeztetés történt az EMMI Sportért felelős Államtitkárságával. Ennek értelmében az MK_21_068 számú és az MK_ 21_72 számú Korm.rendeletek együttesen értelmezendők, mely szerint […]

Tisztelt Egyesületek!

A korábban kiküldött Korm.rendelet értelmezésével kapcsolatban egyeztetés történt az EMMI Sportért felelős Államtitkárságával.

Ennek értelmében az MK_21_068 számú és az MK_ 21_72 számú Korm.rendeletek együttesen értelmezendők, mely szerint az MVSZ elnökségének tegnapi döntése értelmében folytatódik májustól a versenyek megrendezése.

Üdvözlettel,

 dr. Tamás Henriette 

főtitkár

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM