Szász-Kovács Emese a folytatásról

jan 21, 2019 | Hírek

Az utóbbi időben számos információ látott napvilágott olimpiai bajnoknőnk, Szász-Kovács Emese további pályafutásával kapcsolatosan. Most Emese tisztázza a helyzetet - miként is alakulhat a folytatás.

Olimpiai bajnok női párbajtőrözőnk egykori mestere, Kulcsár Győző szeptemberi halálát követően bejelentette, hogy abban az esztendőben, 2018-ban már nem lép pástra. Most 2019 eleji terveiről is beszámolt Szász-Kovács Emese a hunfencing.hu-nak. 

“Ami bizonyos, hogy a következő versenyeket még kihagyom. Azaz nem indulok ezen a hét végén, a dohai Grand Prix-n, majd a február eleji barcelonai Vk-n sem. Tervezem a folytatást, ám ez függ az egészégi állapotomtól is, most csak könnyített edzéseket végezhetek. Miként az napvilágot látott, valóban egyeztettem arról, hogy a jövőben Peterdi Andrással készüljek. Ő ugyancsak Kulcsár Győző tanítványa volt, és már edzőként is dolgozik, jól ismerjük egymást, és egymás stílusát. Ugyanakkor ez az együttműködés csak akkor működhet, ha nem megy Andris versenyzői pályafutása kárára, elvégre tavaly ő is a világbajnoki csapat tagja volt. Ám most első az egészségem, egyelőre kisebb sérülésem miatt késik a visszatérésem.”

Szász-Kovács Emese tusörömére még egy kicsit várni kell.

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

Magyarok Párizsban – Gémesi Csanád

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Gémesi Csanáddal folytatjuk!

Olimpiai ellenfélmustra

A közelmúltban bizonyossá vált, mely válogatott lesz három vívócsapatunk ellenfele a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Lássuk!

Magyarok Párizsban – Battai Sugár

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Battai Sugárral folytatjuk!

Letették az esküt olimpikonjaink

Szilágyi Áron és Kapás Boglárka mondta el az olimpiai fogadalmat a Művészetek Palotájában rendezett látványos ünnepségen.

Négy érem a paralimpia előtt

Osváth Richárd arany-, Krajnyák Zsuzsa két bronz-, Hajmási Éva bronzérmet nyert a párizsi paralimpia előtti utolsó, varsói kerekesszékes Vk-n. Gratulálunk!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.