Szépen szerepeltek a fiatalok

márc 27, 2019 | Hírek

Ifjú kardozóink szépen szerepeltek a wroclawi nemzetközi utánpótlás-kardversenyen. A magyarok egy arany-, egy ezüst- és két bronzéremmel tértek haza. Gratulálunk a fiataloknak és a mestereknek.

Eredmények. Nemzetközi utánpótlásverseny, Wroclaw.

Serdülő fiú, 161 induló: 1. Tóth Bertalan (TFSE, edző: Patócs Ákos), …7. Tóth Patrik (BVSC, edző: Varga József).

Serdülő lány, 112 induló: …3. Pápai Zoé (UTE, edző: Kovács Laura), …6. Csapodi Orsolya (Vasas, edző: Kósa Miklós), …8. Brassai Dorottya (BVSC, edző: Bódy István).

Gyermek fiú, 145 induló: …2. Vajda Oszkár (TFSE, edző: Patócs Ákos), …3. Farkas Mátyás (Törökbálint, edző: Nemcsik Zsolt), …7. Márczis Márk (KVSE, edző: Kocsis Zsolt).

Gyermek lány, 100 induló: …7. Horváth Emma (BVSC, edző: Bódy István).

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.