Tájékoztató- Junior, Felnőtt Női Tőr válogató

okt 20, 2021 | Hírek, Tőr

Tisztelt Egyesületek, Tisztelt Versenyzők!  Hétvégén a Budapesti Honvéd Sportegyesület az általa szervezett Junior és Felnőtt női tőr válogató versenyre a Covid helyzet miatt az alábbi rendelkezést hozza. A helyszínen a […]

Tisztelt Egyesületek, Tisztelt Versenyzők! 

Hétvégén a Budapesti Honvéd Sportegyesület az általa szervezett Junior és Felnőtt női tőr válogató versenyre a Covid helyzet miatt az alábbi rendelkezést hozza. A helyszínen a verseny ideje alatt kizárólag a versenyzők, edzők, egészségügyi személyzet, bírók, valamint a közreműködő személyek tartózkodhatnak. 

Köszönjük együttműködésüket.

Budapesti Honvéd Sportegyesület 

Vívó szakosztálya

Kapcsolódó hírek

A felnőttek is belevágtak!

Mátraházán, illetve az ausztriai Ramsauban megkezdődött felnőtt vívóinknak is a válogatott program. A végcél természetesen a párizsi olimpia, reméljük, minél többen jutnak odáig. Hajrá, magyar vívás!

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Kadet női tőr KV – Somorja 2023.09.30-10.01 – Utazási Információk

Újpest a roadshow újabb állomása

Az újpesti Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium lesz az újabb állomása az “Aranyos lányok, aranyos fiúk” roadshow-nak. A vendég ezúttal Gémesi Csanád és Vajda Oszkár lesz.

BSU 2023/2024-as képzések

SPORTEDZŐ, SPORTOKTATÓ, SPORTSZERVEZŐ

Tíz magyar arany a veterán nemzetközin

Huszonkilenc ország 319 vívójának részvételével zajlott a hétvégén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban a veterán Budapest bajnokság. A 23 versenyszámban 10 magyar aranyérem született.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM