Testnevelési Egyetem – Induló tanfolyamok – 2022

jún 30, 2022 | Hírek

Testnevelési Egyetem – Induló tanfolyamok – 2022. ősze Felkerültek a Testnevelési Egyetem honlapjára a 2022. őszére meghirdetett, megújult sportedző, sportoktató, sportszervező-menedzsertanfolyamok tájékoztatói illetve ezekhez kapcsolódóan elérhető az online jelentkezés felülete […]

Testnevelési Egyetem – Induló tanfolyamok – 2022. ősze

Felkerültek a Testnevelési Egyetem honlapjára a 2022. őszére meghirdetett, megújult sportedző, sportoktató, sportszervező-menedzser
tanfolyamok tájékoztatói illetve ezekhez kapcsolódóan elérhető az online jelentkezés felülete is.

Elérhetőségek, jelentkezési útmutató: 

Honlapunk: https://tf.hu/tk 

Egyéb elérhetőségeink:

email: tovabbkepzes@tf.hu

tel: 30/176-6659, 30/176-6660

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Minden napra jutott érem 

A csütörtökön Nápolyban befejeződött kadet és junior Európa-bajnokságon a magyar küldöttség 2 arany-, 4 ezüst és 5 bronzéremmel zárt, gratulálunk!

Négy kardozónk folytatja Padovában

A férfi kardozók olaszországi Világkupáján a kiemelt Szilágyi Áron és Szatmári András mellett Gémesi Csanád és Rabb Krisztián folytathatja a legjobb 64 között.

Öten az athéni 64-ben

A négy milánói világbajnok (Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca) női kardozó, továbbá Keszei Kira jutott a legjobb 64 közé az athéni Világkupán.

Két bronzérem a zárónapon

Férfi tőrcsapatunk és női párbajtőrcsapatunk egyaránt bronzérmet nyert a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság zárónapján, gratulálunk!

Arany és ezüst a hölgyektől

Női kardcsapatunk rendkívüli izgalmak után nyert aranyérmet, míg női tőrözőink nagyon értékes ezüstérmet nyertek a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság utolsó előtti versenynapján.

Élő eredmények

Közelgő események