Tizedik a junior férfi tőrcsapat

jan 19, 2020 | Hírek

Tizedik helyen végzett a Maior Mátyás, Mihályi Andor, Szemes Gergő, Tóth Gergely összeállítású junior férfi tőrcsapat a nagyon erős, Aix-en-Provance-i Világkupán. A győzelmet az olaszok szerezték meg.

Tóth Gergely az egyéni után csapatban is nagyot alkotott, ám ez is kevésnek bizonyult a jegyzőkönyv alapján az Aix-en-Provance-i férfi tőrcsapat Világkupán a japánok elleni nyolcaddöntőben. A Maior Mátyás, Mihályi Andor, Szemes Gergő, Tóth Gergely összeállítású válogatott 45:38-as vereséget szenvedett, és ezzel a 9-16. helyért folytathatta. Végül a 10. helyen zártak a mieink.

Eredmények. Junior férfi tőrcsapat Világkupa, Aix-en Provance, 17 induló. Nyolcaddöntő: Magyarország-Japán 38:45 (Tóth +12, Maior -9, Szemes -10).

A 9-16. helyért: Magyarország-Törökország 45:30.

A 9-12. helyért: Magyarország-Hollandia 45:33.

A 9. helyért: Magyarország-Lengyelország 39:45.

Végeredmény: 1. Olaszország, 2. Egyesült Államok, 3. Franciaország, …10. Magyarország (Maior Mátyás, Mihályi Andor, Szemes Gergő, Tóth Gergely).

Sztárok a páston

Kapcsolódó hírek

SZURKOLJATOK NEKÜNK!

A magyar válogatott nevében köszönjük a csaknem 35 ezer like-ot, a 80 ezer kattintást, és az 1,3 millió elérést, amely 15 olimpikon vívónk bemutatását kísérte.

Petschauer Attila emlékének adóztunk

A tragikus sorsú, kétszeres olimpiai bajnokról emlékeztünk meg – többek között válogatott vívók, Izrael nagykövete és Csampa Zsolt elnök társaságában.

Útra készen az olimpiai csapat!

A magyar sportélet legmagasabb rangú vezetőivel és a média képviselőivel találkozott kedden a párizsi olimpiai vívódelegáció.

Elhunyt Solti Antal

Rövid betegség után, 75 éves korában elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége. Az MVSZ és az FTC a mestert saját halottjának tekinti.

Magyarok Párizsban – Muhari Eszter

Tizenöt vívónk lesz ott a párizsi olimpián. Őket mutatjuk be honlapunkon és social media felületeinken. Hajrá, magyar vívás! A sorozatot Muhari Eszterrel fejezzük be!

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM

XXXIII. Nyári Olimpiai Játékok Párizs – Vívás 2024. július 27 – augusztus 04.