Tőr szakbizottsági ülés – 2022. június 07.

jún 1, 2022 | Hírek, Tőr Információk

Tőr szakbizottsági ülés Időpont: 2022. június 7. Helyszín: Tata Olimpiai Edzőtábor első emeleti tárgyaló. Téma: Az antalyai felnőtt Európa-bajnokságon résztvevő versenyzők kijelölése. Előterjesztő: Boczkó Gábor szövetségi kapitány Feczer Viktor női […]

Tőr szakbizottsági ülés

Időpont: 2022. június 7.

Helyszín: Tata Olimpiai Edzőtábor első emeleti tárgyaló.

Téma: Az antalyai felnőtt Európa-bajnokságon résztvevő versenyzők kijelölése.

Előterjesztő:

Boczkó Gábor szövetségi kapitány

Feczer Viktor női tőr vezetőedző

Szirmai Benedek férfi tőr vezetőedző

Meghívottak:

Dr. Tamás Henriette főtitkárnő, Boczkó Gábor szövetségi kapitány, Somlai Béla szakmai alelnök.

Bizottsági tagok:

Solti Antal szakbizottság vezető, Feczer Viktor, Marco Goncalves, Nagy József, László Dezső, Szabó István, Szelei István, Szirmai Benedek, Kiss Tibor.

Meghívottak:

Beliczay Sándor, Gátai Róbert, Kreiss Gábor, Mazza Lorenzo, Salamon Beatrix.

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Férfi bravúr, de nincs kvóta

Hatodik helyen végzett a férfi, a kilencediken a női válogatott a kairói tőrcsapat Világkupán. Dósa Daniék legyőzték az olimpiai bajnok franciákat, a kvóta, sajnos, már korábban elúszott.

Bronzérem a kadet zárónapon

A férfi kardcsapat bronzérmével zárult a nápolyi kadet Európa-bajnokság. A férfi tőrözők és a női párbajtőrözők negyedikek lettek. A kadet mérleg: 1 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Jöhetnek a juniorok!

Aranyos kvóta Heidenheimből!

Aranyérmet nyert, és bebiztosította olimpiai kvalifikációját az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a heidenheimi Világkupán, gratulálunk!

Dani aranyat érő bronza

Dósa Dániel világklasszisokat legyőzve lett bronzérmes a kairói férfi tőr egyéni Világkupán, és ezzel karnyújtásnyira van az olimpiai kvótától. Ugyanúgy mint Pásztor Flóra!

Ezüst jutott a harmadik napra

A nápolyi kadet Európa-bajnokság újabb versenynapján ezüstérmet nyert a magyar női kardcsapat, gratulálunk! Női tőrözőink az 5., férfi párbajtőrözőink a 7. helyen végeztek.

Élő eredmények

Közelgő események