Tőr versenybíró képzés – 2022. április 21.

márc 30, 2022 | Hírek, Tőr Információk

A Magyar Vívó Szövetség idén is elindítja versenybíró továbbképzését kard, tőr és párbajtőr fegyvernemekben.  Tőr versenybíró képzés Időpont: 2022. április 21. (csütörtök) 17:00 Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei […]

A Magyar Vívó Szövetség idén is elindítja versenybíró továbbképzését kard, tőr és párbajtőr fegyvernemekben. 

Tőr versenybíró képzés

Időpont: 2022. április 21. (csütörtök) 17:00

Helyszín: Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.) – alsó vívó terem

Jelentkezés: e-mailen keresztül Szabados Gábor (szabadosg85@gmail.com)

BANNER 341X200

Kapcsolódó hírek

Nyolcaddöntőknél tartunk

Két magyar kadet tőröző, Kollár Anna és Zsögön Andor jutott el a nyolcaddöntőig a rijádi korosztályos világbajnokság második versenynapján. Következnek a junior tőrcsapatok!

Péntek, majdnem 13, és balszerencsés

A rijádi kadet és junior világbajnokság nyitónapján a junior tőrözők léptek pástra, két magyar jutott el a legjobb 32-ig. Jöhet a sikeresebb folytatás!

Minden készen áll – kezdenek a junior tőrözők

A junior férfi és női tőrözők egyéni versenyével kezdődik pénteken Rijádban a kadet és junior világbajnokság. Minden készen áll, hajrá, magyarok!

Honvédelmi Sportszövetség – Pályázati Felhívások 2024

Kiírásra kerültek a Honvédelmi Sportszövetség – a továbbiakban HS – 2024. évi pályázati felhívásai! A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a pályázat benyújtása az online támogatáskezelő rendszerben lehetséges. Pályázati Felhívások...

Rajt Rijádban!

Két nap múlva kezdődik Szaúd-Arábiában a kadet és junior világbajnokság. Csütörtöktől a helyszínről jelentkezünk, mindenről beszámolunk. Hajrá, magyar vívás!

Élő eredmények

Közelgő események