Törekvés és Halásztelek tőrarany

máj 30, 2021 | Hírek

Az egyéni után csapatban is a Törekvés és a Halásztelek osztozott a serdülő tőr bajnoki címeken. A szerepek felcserélődtek, ezúttal a férfiaknál nyert aranyérmet a Törekvés, a nőknél a Halásztelek.

Eredmények. Serdülő férfi tőrcsapat országos bajnokság, Törekvés vívóterem, 12 induló. Végeredmény: 1. Törekvés (Borka Márton, Terdy Márk, Tymcsák Levente, Zsang Kvinze, edzők: Gátai Róbert, Nagy József), 2. Honvéd, 3. Halásztelek, 4. NKESE, 5. Szeged, 6. Szigetszentmiklós, 7. Zalaegerszeg, 8. Tus. A döntőben: Törekvés-Honvéd 45:34.

Serdülő női tőr egyéni országos bajnokság, Törekvés vívóterem, 10 induló. Végeredmény: 1. Halásztelek (Badár Szonja, Bartus Claudia, Polonyi Petra, Tóth Léna, edző: Gombola András, Szilassy Bence), 2. Törekvés, 3. Csomorkány, 4. Honvéd, 5. Halásztelek 2, 6. Zalaegerszeg, 7. NKESE, 8. Szeged. A döntőben: Halásztelek-Törekvés 45:43.

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Dánielfy Gergő és Kocsis Alexandra a két Sztárvívó

Nagyszerű hangulatban zajlott a SztárVívás a Ludovika Arénában. A férfiaknál Dánielfy Gergő, a nőknél Kocsis Alexandra lett a vívósztár. Gratulálunk!

Országos bajnokság – világklasszisokkal

Új időpontban, új helyszínen, ám ha lehetséges, még nagyobb tétért zajlik majd péntektől vasárnapig az országos bajnokság a Ludovika Arénán.

Magyarokkal kezdődik a világranglista

Koch Máté az első, Siklósi Gergely a második helyen áll a párbajtőr világranglistán! Ilyen sem volt magyar részről évtizedek óta!

Jön a Sztárvívás!

Következik a “Sztárok a páston”! A Ludovika Arénában csütörtökön délután fél 6-tól következik a sztárok versenye – az országos bajnokság előestéjén.

A válogatás szabályai

A hétvégi országos bajnokság után következő elnökségi ülésen véglegesítik a magyar válogatottat az Európa-bajnokságra, illetve az olimpiára. Ennek folyamatáról írunk.

Élő eredmények

Közelgő események