Újabb bronzérem a végére

febr 14, 2019 | Hírek

Harmadik helyen végzett a magyar női tőrcsapat az Egyesült Arab Emirátusok-beli Világjátékokon. A küldöttség ezzel egy arany- és négy bronzéremmel zárta az eseményt, gratulálunk!

A sharjahi verseny befejező napján a mieink női tőrcsapatban voltak érintettek, és a Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna, Mező Boglárka összeállítású válogatott bronzérmet nyert. A mieink a negyeddöntőben bravúros győzelmet arattak az esélyesebb kínai válogatott ellen (45:39). Az elődöntőben az újabb siker nem jött össze, az oroszok 45:39-re nyertek. A Világjátékokat magyar szempontból záró bronzmérkőzés aztán ismét jól alakult, Hongkong ellen biztosan, 45:35-re nyertek a hölgyek. 

A bronzérmes kerekesszékes női tőrcsapat: Krajnyák Zsuzsa, Dani Gyöngyi, Mező Boglárka, Hajmási Éva.

A magyar küldöttség ezzel egy arany- és négy bronzéremmel zárta az eseményt, gratulálunk a vívóknak és a mestereknek!

Eredmények. Kerekesszékes Világjátékok, egyben Világkupa, Sharjah.

Női tőrcsapat, 10 induló. Negyeddöntő: Magyarország-Kína 45:39. Elődöntő:

Magyarország-Oroszország 39:45. A harmadik helyért: Magyarország-Hong Kong 45:35.

Végeredmény: 1. Olaszország, 2. Oroszország, 3. Magyarország (Dani Gyöngyi, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna, Mező Boglárka, edzők: Beliczay Sándor, Feczer Viktor, Nagy József, Szirmai Benedek, szakágvezető: Nemcsik Zsolt).

Sztárok a páston
2024. MÁJUS 23. (CSÜTÖRTÖK) | LUDOVIKA ARÉNA

Kapcsolódó hírek

Bronzérmes a férfi kardcsapat

Folytatta remek sorozatát a férfi kardcsapat! Szatmári András nélkül is érmet nyert, harmadik lett a madridi Világkupa-versenyen, gratulálunk!

Ezúttal 9. hely jutott férfi párbajtőrben

Az Andrásfi Tibor, Koch Máté, Nagy Dávid, Siklósi Gergely összeállítású férfi párbajtőrcsapat a kilencedik helyen végzett a párizsi Világkupán.

Elszalasztott esély – 9. hely

Majdnem olimpiai bajnokot vert, két párizsi indulót győzött le, mégis 9. lett a magyar női párbajtőr-válogatott a fujairahi csapat Világkupán.

Hetedik a női kardcsapat

Hetedik helyen végzett a Battai Sugár, Márton Anna, Pusztai Liza, Szűcs Luca összeállítású női kardcsapat a plovdivi Világkupán.

Dani 16, Flóra 32, Dóra 64

Dósa Dani nyolcaddöntőig jutott a sanghaji tőr Grand Prix-n, másik olimpikonunk, Pásztor Flóra 32-ben, Lupkovics Dóra 64-ben búcsúzott.

Élő eredmények

Közelgő események

LIVESTREAM